Energiek leven,
verzorgd wonen

Zorgeloos genieten
van elke dag


Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om te wonen op een plek waar je je echt thuis voelt. Een gezonde, prettige en inspirerende woonomgeving vormt de basis voor een gelukkig bestaan. En een actief en sociaal leven draagt bij aan jouw welzijn en geluk. Het leven is nu, daar wil je volop van genieten. Zo actief, comfortabel en zorgeloos als maar kan. Daarom biedt Seasons een fijn thuis voor 65 plussers, waar zowel het appartement als de rest van de woonomgeving helemaal gericht is op jouw comfort. We organiseren makkelijk toegankelijke sociale activiteiten die spontane ontmoetingen mogelijk maken. We creëren een omgeving die activiteit stimuleert en faciliteert. En we zorgen ervoor dat zorg altijd dichtbij is en voor iedereen toegankelijk. Op elke Seasons locatie voel je je thuis.

Leef vitaal

Seasons is een woonconcept dat zich richt op vitaal leven. Want een vitaal leven begint bij een passende leef- en woonomgeving. Seasons richt zich op de totale woonbeleving; van de vormgeving en de invulling van het gebouw tot de inrichting, de voorzieningen en de partijen die zich er vestigen. Door een actieve en sociale levensstijl te faciliteren en aan te moedigen, sluiten zowel de woning als de woonomgeving precies aan op de behoeften van de senior: zelfstandig genieten van het leven, met genoeg sociale contacten en eventuele zorg binnen handbereik.

Zo leef je bij Seasons

Actief
Bij Seasons omarmen we het streven naar een vol leven. Daarom sluiten onze voorzieningen aan bij een gezonde en vitale leefstijl. Denk hierbij aan sport- en beweegactiviteiten, workshops in de gemeenschappelijke ruimte, koken of schilderen. De community manager op locatie zorgt samen met de bewoners ervoor dat de community in beweging komt, waarbij goede ideeën en initiatieven welkom zijn.
Zelfstandig
In de comfortabel ingerichte woonomgeving van Seasons is alles erop gericht om zo lang mogelijk zelfstandig te leven en te wonen. Alle appartementen zijn drempelloos en ruim opgezet. In persoonsalarmering en slimme sloten is voorzien. Zo houd je regie over jezelf en de plek waar je leeft. Is er hulp nodig, dan is die binnen handbereik.
Samen
Een sociaal leven is een rijk leven. Wij maken sociale activiteiten laagdrempelig en toegankelijk, zodat ontmoetingen als vanzelf ontstaan. Er is voldoende ruimte om familie en vrienden te ontvangen en ook zij, zijn welkom bij activiteiten van Seasons. De bewoners kijken naar elkaar om, niemand hoeft hier eenzaam te zijn. Kan je je buren praktische hulp bieden of heb je dit zelf nodig dan regelen we dit onderling met elkaar.

De beloften van Seasons


Ontdek de herkenbare waarden die wonen op een Seasons locatie zo speciaal maakt.

Zo werkt het


Bij Seasons betaal je naast de woninghuur een vergoeding voor services en diensten. Deze zijn per project verschillend en kan je terugvinden op de projectwebsites van onze Seasons locaties. Heb je zorg nodig, dan betaal je dit apart. Simpel en gemakkelijk.

Locaties


De locaties van Seasons zijn allemaal anders, maar hebben veel gemeen: Ze zijn sfeervol, inspirerend en ingericht op een vitaal, sociaal en gezond leven. Bekijk de verschillende locaties hieronder.

“Fijn, een plek waar ik minder afhankelijk ben van mijn kinderen.”

Kandidaat-huurder, De Trappenberg