Terug naar homepagina

 

 

Open dag

 

Op zaterdag 13 juli aanstaande organiseren we van 11.00 tot 14.00 uur een open huis op landgoed De Oude Tempel in Soesterberg. Je bent van harte uitgenodigd. De modelwoning in de nieuwbouw is tijdens het open huis geopend. Bovendien kun je buiten de bouwhekken de architectuur van de nieuwbouw en de villa bekijken. De bouwplaats zelf is vanwege veiligheidsredenen gesloten. Ter plaatse van het Gastenhuis kun je overigens al goed zien hoe de bestrating en dergelijke wordt.

 

Het open huis is voor huurders en voor kandidaat-huurders. Graag vertellen we je meer over het Seasons woonconcept en de beschikbare huurappartementen in de nieuwbouw en de villa. Uiteraard kun je je vragen stellen aan een van de makelaars van Üppmark die tijdens het open huis aanwezig zijn.

 

 

Parkeren en routing

Als je met de auto komt, kun je het landgoed oprijden en je auto parkeren op de grote parkeerplaats voor de nieuwbouw. Voor de bouwkeet staat een barista met heerlijke espresso, cappuccino of thee. Vanaf hier heb je goed zicht op de voorzijde van de gebouwen en kun je toekomstige buren ontmoeten. Bovendien lopen we vanaf deze plek in kleine groepjes naar de modelwoning in de nieuwbouw, onder begeleiding van de makelaars.

 

 

Start verhuur Villa

Onlangs is de verhuur gestart van de 9 huurappartementen in de villa uit 1919. Je kunt je hiervoor inschrijven via de woningzoeker. De inschrijfperiode eindigt op maandag 15 juli a.s. om 12 uur. Om mee te doen in de eerste toewijzing dient je inschrijving dus uiterlijk op dat moment voltooid te zijn. Tijdens het open huis op zaterdag 13 juli a.s. kun je uiteraard ook vragen stellen over deze huurappartementen in de villa. Of hulp vragen als je ergens tegenaan loopt bij het online inschrijven. Via deze link lees je meer over de huurappartementen.

 

Terug naar homepagina